lördag 9 augusti 2008

OS på TV

Att följa OS på TV blir lite krångligt. Först av allt visas allt på vardagarna med 15 timmars försening pga tidsskillnaden. Vill man då följa ett visst evenemang måste man undvika alla tidningar, och passa sej när man ser nyheter på TV. Man får passa sej för Messenger också, för där kan man väl vänta sej kommentarer som ”uruselt Sverige” eller förhoppningsvis ”hurra Sverige!”

Vi har 17! kanaler som visar OS. 9 av dom kostar extra, så vi har BARA 8. Just nu tittar jag på Sverige –Argentina på en kanal som bara visar fotboll. Tyvärr talade dom om under den föregående matchen att Sverige vann, så spännande är det inte. Dom gjorde just mål i 56:e minuten. Ett bra tag var det svårt att förstå hur dom kunde vara så helt överlägsna utan att göra mål. Efter att Kina och Kanada spelade oavgjort är det inte alls klart att dom går vidare.

OS blir nog ganska medaljfattigt överhuvudtaget för gamla Svedala. Inte precis en upprepning av förra gången.

1 kommentar:

stromsjo sa...

En festlig variant i Radiosporten ibland är när kommentatorsljudet och miljöljudet färdas olika vägar och följaktligen tar olika lång tid att nå mina öron. Ska han sätta straffen, spänningen är olidlig... Plötsligt vrålar publiken och ett par sekunder senare upptäcker även kommentatorn (vars ljud har tagit en lång omväg) att jodå, den satt.