lördag 17 maj 2008

Det är lördag morgon

Ganska perfekt väder så här på morgonkulan. 18º varmt med blå himmel. Det varar tyvärr inte, utan vi får regnskurar till eftermiddan och kvällen. Stafetten i går kväll gick inte precis som laget hade hoppats. Snabbaste grabben har sprungit småskadad den sista tiden, och när det var dags gick det helt enkelt inte längre. Vi får vara glada att Christian inte ’gömmer’ skador, som dom flesta gör för att få delta. Dom sprang förstås med en ersättare, och slutade femma.

Laget som helhet gjorde bättre. Både pojk och flicklagen vann mötet och är därmed ligamästare. Båda lagen vann också Årets Tränare och Årets Atlet. Det här var första året i vad som skulle vara en liga med större konkurrens. På onsdag är det kvalificering till distriktsmästerskapet. Utan ankaret är det inte troligt att dom går vidare på långa stafetten, så det blir nog slutet på Christians säsong. Det blir precis tid för storebror Mattias att få se honom springa en gång, eftersom han kommer hem på tisdag för ett väldigt långt sommarlov. Vi tycker förstås att det är underbart att få ha honom hemma ett tag, och Christian uppskattar att få hjälp med klippningen av gräsmattan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var tråkigt att det skulle gå så. Men ni får trösta er med att ni har skapligt väder. Här är det bara skit, blåst och snöblandat regn, men snön ligger inte kvar. Det här vädret påminner om det väder som var när du tog studenten för 40 år sedan.Då var det så pass med snö att Gudrun kunde göra små snögubbar. När vi hämtade dig utanför skolan var det svinkallt. Du åkte i Dave´s öppna bil. Hälsa alla. mamma