lördag 27 juni 2009

lite av vardagen

Dåligt med bloggandet på ett tag. Inte så mycket som händer. Sommarvärmen har kommit, med 30 grader eller mer dom flesta dagarna. Mest sol, och då och då en hel del åska. På delar av tomten har ogräset vunnit. Lyckades aldrig komma i kapp efter ryggontet stoppade mej i några veckor. När det sen blir +30 eller mer, har jag svårt för att jobba speciellt mycket utomhus.

Christian for till Hilton Head, South Carolina i en dryg vecka med flickvännen och hennes familj. Nu är han tillbaka och löpträningen har startat igen. Vi har försökt hitta en tränare att jobba lite med honom över sommaren. Den vi har på gång tävlar i USA-mästerskapen den här veckan. Det beror mest på hur det går för henne där. Går det bra så får hon nog för mycket att göra resten av säsongen.

Han letar fortfarande efter ett jobb, men det verkar svårt. Mattias har gett upp. Han är ju bara här till slutet på augusti.

Sen är det dags för collegebesök. Christian har det inte lika bra som Mattias. Mattias hade ju testresultat som gjorde att många olika college betalade alla kostnader för hans besök. Vad det gäller Christian besöker vi därför några i Ohio eller närstaterna, för att se vad han tycker om, dvs storlek, miljö (land, stad) och sånt. När det sen blir allvar får vi väl ordna besök till några möjliga favoriter längre bort.

Inga kommentarer: