fredag 8 maj 2009

Friidrotten fortsätter

Tänkte berätta vad som hänt på friidrottsfronten på sistonde. För ett par veckor sen körde vi ned till Knoxville, Tenessee för en tävling på University of Tenessee. Väldigt stort universitet, i en väldigt sliten stad. Mason gjorde inte dåligt ifrån sej, men det märktes att konkurrensen var lite starkare än vad dom är vana vid. Christian vann sitt försök på 400, men sprang tyvärr inte snabbt nog för att ta sej till finalen. Han har inte lärt sej känna hur fort han springer, så när han hamnar i ett långsamt heat, blir det inte riktigt full fart.

Sen har det varit dåligt med tävlingar. Tävlingen som videon nedan är från var bara stafetter, och senaste stora mötet blev inställt pga väder. I tisdags deltog Christian och några andra killar från A-laget därför i en tävling dit Mason normalt skickar B-laget. Christian satte nytt personligt på 800 meter. Inte så svårt, eftersom han inte sprungit 800 sen Calabasas.

I morgon är det dags för säsongens största tävling på hemmaplan, Mason Invitational.

Sen kommer slutspurten. Nästa vecka är det finaltävligen i ligan, följt veckan efter av distriktmästerskapet, veckan därefter regionsmästerskapet, och sen, om dom klarar sej dit i några grenar, statsmästerskapet.

Sen kan vardagen bli lite normal igen, med tid för annat än friidrott. Nästa vecka får vi också förökning, eftersom Mattias kommer hem från college för sommaren

1 kommentar:

Ekina sa...

Hejsan! kul att läsa din blogg.Hälsningar från Atlanta.