söndag 17 maj 2009

Friidrott, igen

Den 8/5 var det hemmatävling för Mason. Uruselt väder, med regnuppehåll i en timme. Christian har haft som mål att springa 400 meter under 50 sekunder den här säsongen. Han kom nära, med 50,10, vilket bara räckte till en fjärdeplats.

I onsdags skulle det vara försökstävlingar för ligamästerskapet, men det inställdes pga åska och regn. Det blev på torsdag i stället, och Christian kvalade in till 400, men med allvarlig konkurrens. Han hade sjätte bästa tiden av åtta.

Finaltävlingen i fredags gick över förväntan för Mason, som försvarade lagmästerskapet.
För Christian gick det så här – på 400 studerade dom videon många gånger, innan dom till slut förklarade att dom inte kunde skilja på Christian och en annan kille, så dom fick dela på andra plats med 49,68, så äntligen under 50 sekunder. På långa stafetten satte Mason sen nytt skolrekord. Ska försöka sätta in video av tävlingen på bloggen.

På onsdag är det försökstävling för distriktsmästerskapet, som händer på fredag, på hemmaplan.

1 kommentar:

The Hanssons sa...

Ser att det går bra för grabben din. Vilka resultat!!!jättebra. Ni är också påverkade av det skumma vädret. Jag vet inte hur många matcher vi fått ställa in och skjuta upp pga av dåligt väder. dtta är inte likt Ohio alls vid denna årstid OCH till råga på allt så var det frostvarning inatt.
Hur går det med din rygg? Jag rekomenderar BAKER Chiropaktik...finns ett office i West Chester som är bra. Prova dem om det inte blir bättre.
Nu önskar jag dig en bra dag