måndag 31 maj 2010

”Blodet från de döda aktivisterna kan inte tvättas bort”

Blodet från de döda aktivisterna kan inte tvättas bort

4 kommentarer:

Bertil sa...

Om du i stället läst DN idag, så hade du fått en helt annan bild. Henning Mankell var i sällskap med en islamsk terrororganisation på båten och ljuger nog som en häst travar. Har du inte sett bilderna på New Tube ännu?

Umepojk i Mason, Ohio sa...

Visst har jag sett det som finns på youtube. Jag tänker då på att dessa bilder är redigerade och en del av den israeliska propagandan. Hur mycket kan man lita på dem? Israel visar hur aktivisterna attackerar soldater med påkar men de visar ingenting av dödskjutningarna. Man kan inte heller avgöra vem som startar våldshandlingarna. Egentligen betyder det inte så mycket. Om aktivister attackerade soldaterna är det inget som på något sätt urskuldar att Israel skjuter ihjäl folk ombord på båten. Aktivisterna använde inte skjutvapen. Jag har inte sett en enda bild på en skottskadad soldat. Om det fanns, hade vi säkert sett den. Båtarna attackerades i mörker, på internationellt vatten och med tungt beväpnade soldater. Är det då konstigt eller olagligt att dom försvarade sej?
Och Henning Mankell ljuger eftersom han inte håller med dej? Att alla som var på fartygen beskriver samma situation betyder inget? Nej, dom har förstås kommit överens om vad alla skulle säga!
För dom kan ju förstås inte tala sanning. Alla som kritiserar Israel måste så klart ljuga.

Bertil sa...

Youtubebilderna dök omgående upp och visar rätt fartyg. Jag ser det som löjligt att misstänka någon form av redigering, manipulation. Jag fattar inte hur någon kan låta sig luras så grundligt av dessa s.k. aktivister.

Bertil sa...

En annan sak som slår mig, när jag åter tittar i din blogg, som verkar ligga nere:
Hur kan du veta att inte de dödade var islamister? Jag antar att du känner till vedertagen betydelse av ordet islamist - islamsk terrorist!