lördag 27 februari 2010

Dyra kortkalsonger!

Har inte berättat hur det gick för Christian i tävlingen på University of Kentucky. Det var en underbar tävling, med flera årsbästa för USA. Inte så bra för Christian.. I första kurvan såg vi honom sakta ner, och även om han fortsatte loppet kunde han inte springa fullt ut. Under bilfärden till ett college ute på bondvisjan i Ohio (Marietta), var han inte precis på bra humör.

Han besökte en doktor på tisdag, och han har en lindrig muskelbristning i ljumsken. Nu får han terapi några gånger i veckan, men det är svårt att veta hur länge det tar innan han är helt återställd.

Doktorn rekommenderade nånting som heter ’coreshorts’. Vi varnades att dom var dyra. Det finns olika varianter, och vi behövde den som ger mest stöd, och därför används för rehabilitering. Med skatt och extra för att få dom levererade snabbt, blev det 180 dollar. Det är dyrt för kortkalsonger! Gissa om vi ska kolla att han använder dom!

1 kommentar:

Bertil sa...

Muskelbristningar är smärtsamt och jag kan förstå att Christian saktade ner. Jag red voltige på cirkus Pladasky för så där 65 år sedan med en rejäl muskelbristning i en vad. Du vet hopp upp och ned från en häst i galopp. But the show must go on. Vaden var hårt lindad och jag var klädd som indian. De "indianskrik" jag utstötte blev realistiska.
Det kan ta lite tid att läka och vi känner med Christian.