lördag 20 februari 2010

Collegebesök och friidrottstävlingar

Om en timme kör vi till Lexington, Kentucky, för säsongens första friidrottstävling. Inomhus, förstås, eftersom vi fortfarande har ett ordentligt snötäcke. Inomhussäsongen är väldigt kort. I år tror jag det bara blir två tävlingar, eftersom en tävling ställdes in pga väder. Christian har i stor sett ingen aning hur hans form är. Vi får se hur det går. Han kommer definitivt att hamna efter en del killar. Konkurrenterna kommer från ett tiotal stater, och bland annat kommer en kille från Alabama som är snabbast i USA på 400 meter (för high school pojkar).

I morgon far vi sen vidare till Marietta, Ohio. Där ligger ett college som verkar väldigt intresserade av Christian. Även om han inte är lika intresserad av skolan är det värt ett besök.

Nästa helg kör vi till Chicago för andra besöket på Loyola University of Chicago. Den skolan är nog fortfarande på toppen av listan. Han har blivit antagen, men vi väntar fortfarande på besked om vilka stipendier han får. Det beror faktiskt delvis på hur fort han springer i dag och på nästa tävling, 6/3 vid Ohio State university.

2 kommentarer:

Bertil sa...

Vi "håller tummarna" för Christian!
Hälsa honom det.

Anonym sa...

Hur gick det för Christian på tävlingen? Mamma