måndag 9 november 2009

Fjärdeplats för Mason

Så det blev en fjärdeplats för Mason i Ohiomästerskapet. Pojkarna var inte precis nöjda, men vi föräldrar tyckte förstås dom gjorde bra ifrån sej. Nu är det bara en tävling kvar, i Terre Haute, Indiana på söndag. Christian känner sej väldigt sliten, och tar två, tre veckors paus från springandet. Sen är det dags att börja träningen för inomhussäsongen i friidrott. Då blir det som längst 800 meter, inte 5000, som dom springer i Cross Country.

1 kommentar:

The Hanssons sa...

Jamen en fjärde plats är jättebra!!!!Jag förstår att christian känner sig sliten. Det är tuffa träningsdagar ...dag ut och dag in. Mason har gjort fantastist bra ifrån sig på nästan alla idrottsfronter denna säsong. det ska bli roligt at förlja inomhus säsongen.
Det gick inte så bra för Fairfield i distriktsmästerskapet men min grabbar var inte så besvikna som jag trodde de skulle vara. Jag tror dom tyckte det var skönt att det var över för dom var rejält slitna dom också. Dom har tränat 5 dagar i veckan sen i mitten av juni....Nu har dom haft en veckas uppehåll och börjar inte klubbträning förrän tisdag nästa vecka.
ha en bra vecka