torsdag 5 juni 2008

Varmt och fuktigt!

Molnfri himmel efter ovädret. Det ska bli soligt och 32-35º dom närmaste dagarna, med en risk för åskskurar på lördag. Ser att det just nu är lika varmt i stora delar av Sverige.

3 kommentarer:

The Hanssons sa...

Godmorgon
ja,det här vädret är vad det är här på våren fast det brukar vara tornado säsong i april maj. Här brakade det på rejält och enligt väderkartan så hade ni det tuffare hos er och jag skänkte dig och din familj en tanke. Ville ju inte att ni skulle bli av med taket precis. det kommer mera sådant väder någon vecka till, sen under juli augusti är det lungt för att jäklas igen i september och oktober.
Idag ska jag äntligen plantera blommorna jag köpte häromdagen och jag får se till att det blir gjort innan det blir för varmt.
Ha en skön dag

Anonym sa...

Ja väldigt varmt och torka.
Hälsa familjen.

Anonym sa...

Uj-uj. Jag har upplevt en ordentlig tromb, men ingen riktig tornado. Troben var när jag sommar-jobbade i flottningen. Jag fick springa för livet. Botshakar av lättmetall var uppe i luften och snurrade. Några björkar slets upp med rötterna och en bod såg jag snurrande uppe i luften. Många av oss blåste ned i vattnet. Det var ca 1952 på Ön, söder Umeå i Umeälven. Mycket sällsynt i gamla Sweden!
Pappa