Meny för Alla Hjärtans Dag
Ugnsbakad sparris,
lindad i Prosciutto
(Roasted Prosciutto-wrapped
asparagus)
Domaine Chandon California
Rosé
Apelsin och
gulbetssallad med vattenkrasse och senapsvinaigrette
{Golden beet and
orange salad w watercress & mustard vinaigrette)
Grillad kalvkotlett
med rostad tomat, gulbeta och potatis; portvinssås med kantareller
(Grilled veal chop w
roasted tomato, golden beets and potatoes; port wine sauce w chanterelles)
Villa Mt.
Eden Cabernet Sauvignon, Grand Reserve 2005, Napa Valley
(Thank you, Martin and Jeff!)
Jordgubbar med
Sambuca, Grand Marnier och svartpeppar, vaniljglass
(Strawberries with
Sambuca, Grand Marnier, cracked black pepper over vanilla ice cream)
1 kommentar:
Smakfullt smaskens! Vi åt hemlagad pölsa med potlatis och rödbetor.
Skicka en kommentar