onsdag 15 februari 2012

Valentine's Day Menu

Meny för Alla Hjärtans Dag

Ugnsbakad sparris, lindad i Prosciutto
(Roasted Prosciutto-wrapped asparagus)
Domaine Chandon California Rosé

Apelsin och gulbetssallad med vattenkrasse och senapsvinaigrette
{Golden beet and orange salad w watercress & mustard vinaigrette)

Grillad kalvkotlett med rostad tomat, gulbeta och potatis; portvinssås med kantareller
(Grilled veal chop w roasted tomato, golden beets and potatoes; port wine sauce w chanterelles)
Villa Mt. Eden Cabernet Sauvignon, Grand Reserve 2005, Napa Valley
(Thank you, Martin and Jeff!)

Jordgubbar med Sambuca, Grand Marnier och svartpeppar, vaniljglass
(Strawberries with Sambuca, Grand Marnier, cracked black pepper over vanilla ice cream)




1 kommentar:

Bertil sa...

Smakfullt smaskens! Vi åt hemlagad pölsa med potlatis och rödbetor.